Streetwize : Voor de succesvolle plantrekker : Lessen van straatkinderen voor de moderne manager

Arnoud Raskin

overzicht

Arnoud Raskin werkt met Mobile School al meer dan 15 jaar met straatkinderen in sloppenwijken over heel de wereld. Deze ervaring toonde hem het enorme potentieel van deze kinderen en liet hem inzien dat de skills die zij iedere dag gebruiken om te overleven, een inspiratiebron kunnen zijn voor managers die hun onderneming in een concurrentiƫle omgeving staande willen houden.
 9789077442135 /  LannooCampus /  2014 /  1ste editie /  256p. /  pb / 

Streetwize : Voor de succesvolle plantrekker : Lessen van straatkinderen voor de moderne manager

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Arnoud Raskin werkt met Mobile School al meer dan 15 jaar met straatkinderen in sloppenwijken over heel de wereld. Deze ervaring toonde hem het enorme potentieel van deze kinderen en liet hem inzien dat de skills die zij iedere dag gebruiken om te overleven, een inspiratiebron kunnen zijn voor managers die hun onderneming in een concurrentiële omgeving staande willen houden.

Van hieruit richtte Arnoud de onderneming Streetwize op.

Een model dat de specifieke inzichten en vaardigheden van de straat transfereert naar de ondernemingen van morgen. Via de historiek van beide organisaties, de achterliggende filosofie van dit vernieuwend bedrijfsmodel en cases uit de praktijk schuift Streetwize hun street skills model naar voor als instrument om doeltreffender met onzekerheid om te gaan.

De leiders van de toekomst gaan uit van ieders individuele kracht, niet van hun beperkingen. Zij inspireren en ontwikkelen zo actief het talent van hun mensen.

Een bedrijf dat echt Streetwize is, is gefocust, flexibel en investeert zowel vanuit een duurzaam als winstgevend oogpunt.

Over de auteur :

Arnoud Raskin is de stichter van zowel Mobile School als Streetwize. Hij zette op die manier mee de toon in het hybride ondernemen, een vernieuwend voorbeeld van social entrepreneurship. Arnoud is Ashoka fellow en een gereputeerd spreker op congressen wereldwijd.