Office 2010 : Computervaardigheid

Jan Smets - F Willemsen

overzicht

Ook van software die tot een standaard is uitgegroeid wordt vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk benut. Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind. Om de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 en Office 2010 snel in de vingers te krijgen is een nieuwe serie ontwikkeld. Daarbij is afgestapt om de serie onder ECDL-vlag te laten verschijnen. Wel is de module-aanduiding gehandhaafd. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar mogelijk voor docenten

 97890575220310 /  Brinkman /  2011 /  1ste editie /  928p. /  pb / 

Office 2010 : Computervaardigheid

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit computerboek beidt een overzicht van de functionaliteit van Office 2010. Ook van software die tot een standaard is uitgegroeid wordt vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk benut. Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind.

Om de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 en Office 2010 snel in de vingers te krijgen is een nieuwe serie ontwikkeld. Daarbij is afgestapt om de serie onder ECDL-vlag te laten verschijnen. Wel is de module-aanduiding gehandhaafd. Deze serie ICT-boeken kennen een lange traditie, zowel in het reguliere onderwijs als in het niet-reguliere, cursorische onderwijs.

Deze PC-boeken zijn zeer gestructureerd opgezet met uiterst praktische opdrachten. Door het uitgebreide register vormt het bovendien een uitstekend naslagwerk.

Ook van software die tot een standaard is uitgegroeid wordt vaak slechts een fractie van de mogelijkheden daadwerkelijk benut. Waardevolle functies en productiviteitsverhogende functies blijven onbekend, onbenut en onbemind.

Om de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 en Office 2010 snel in de vingers te krijgen is een nieuwe serie ontwikkeld. Daarbij is afgestapt om de serie onder ECDL-vlag te laten verschijnen. Wel is de module-aanduiding gehandhaafd.

De volgende delen zijn beschikbaar:

- Windows 7; werken met ICT-middelen (modules 1, 2 en 7)

- Office 2010 (modules 3 tot en met 6)

- Word 2010 (module 3)

- Excel 2010 (module 4)

- Acces 2010 (module 5)

- PowerPoint 2010 (module 6)