Ondernemen als way of life : 3 kernvragen om iets moois te maken van je werkende leven

Pieter Jan van Wijngaarden - Ans Grotendorst - Wouter van Wijngaarden

overzicht

Ondernemen als way of life

Werk doen waar je plezier aan beleeft en dat waarde heeft voor anderen. Elke dag fluitend aan je werk beginnen, omdat je met je talenten en ambities aan de slag kunt. Werk maken van je dromen en idealen. Hoe doe je dat?

In dit boek laat Pieterjan van Wijngaarden zien hoe je iets moois kunt maken van je werkende leven. Hij deelt persoonlijke ervaringen en verhalen, stelt vragen en voorziet ze van antwoorden en tips. Zet je schrap voor nieuwe stappen om je werkende leven zo vorm te geven, dat het meer tegemoetkomt aan jouw wensen en idealen. Ondernemen is veel meer dan een zakelijke en administratieve kwestie. Het is een way of life!

Bij dit boek horen materialen, die je kosteloos online kunt raadplegen.

"Uitnodigend geschreven, persoonlijk, alsof je face to face in gesprek bent, leest als een trein."
Rik Jan Luiting - ondernemer, coach & consultant

"Zeer inspirerend! Zoveel herkenning van stappen, vragen, onzekerheden... Echt leuk om te lezen!"
Kim Sommer - startend ondernemer, gedragswetenschapper bij Stichting Jeugdteams ZHZ

"Mooi om te zien dat ondernemerschap ook binnen de context van een organisatie heel goed mogelijk is."
Marcel Nooijen - ondernemer, organisatieadviseur

Auteur: Pieterjan van Wijngaarden is ondernemer en onderwijskundige bij netwerkorganisatie
Kessels & Smit, The Learning Company.
In het dagelijks leven begeleidt hij organisaties om ruimte te maken voor ondernemerschap. Ook is hij initiator van het online platform www.ondernemenalswayoflife.com voor mensen die ondernemend willen werken.
 9789082326178 /  Kessels & Smit /  2017 /  1ste editie /  120p. /  pb / 

Ondernemen als way of life : 3 kernvragen om iets moois te maken van je werkende leven

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Ondernemen als way of life Werk doen waar je plezier aan beleeft en dat waarde heeft voor anderen. Elke dag fluitend aan je werk beginnen, omdat je met je talenten en ambities aan de slag kunt. Werk maken van je dromen en idealen. Hoe doe je dat? In dit boek laat Pieterjan van Wijngaarden zien hoe je iets moois kunt maken van je werkende leven. Hij deelt persoonlijke ervaringen en verhalen, stelt vragen en voorziet ze van antwoorden en tips. Zet je schrap voor nieuwe stappen om je werkende leven zo vorm te geven, dat het meer tegemoetkomt aan jouw wensen en idealen. Ondernemen is veel meer dan een zakelijke en administratieve kwestie. Het is een way of life! Bij dit boek horen materialen, die je kosteloos online kunt raadplegen. "Uitnodigend geschreven, persoonlijk, alsof je face to face in gesprek bent, leest als een trein." Rik Jan Luiting - ondernemer, coach & consultant "Zeer inspirerend! Zoveel herkenning van stappen, vragen, onzekerheden... Echt leuk om te lezen!" Kim Sommer - startend ondernemer, gedragswetenschapper bij Stichting Jeugdteams ZHZ "Mooi om te zien dat ondernemerschap ook binnen de context van een organisatie heel goed mogelijk is." Marcel Nooijen - ondernemer, organisatieadviseur Auteur: Pieterjan van Wijngaarden is ondernemer en onderwijskundige bij netwerkorganisatie Kessels & Smit, The Learning Company. In het dagelijks leven begeleidt hij organisaties om ruimte te maken voor ondernemerschap. Ook is hij initiator van het online platform www.ondernemenalswayoflife.com voor mensen die ondernemend willen werken.