Online marketing : Strategie en tactiek

Jeroen Bertrams

overzicht

Het boek 'Online marketing' helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven.
 9789055947027 /  Scriptum /  2010 /  1ste editie /  200p. /  hc / 

Online marketing : Strategie en tactiek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Dit boek helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven.

Daaronder zoekmachine marketing, social media marketing (hyves, twitter, youtube enz.), affiliate marketing, email marketing, widgets, winvertising, crossmedia marketing en free publicity. Belangrijke basiskennis over soorten uitingen en slimme afrekenmodellen komt uitgebreid aan komt.

Gebruik het concrete stappenplan in dit boek en de gouden regels voor online marketing om een krachtige, samenhangende online marketing strategie te ontwikkelen. Van het genereren van bezoek tot en met optimale conversie op de eigen website.

Met als uiteindelijk resultaat meer bezoekers tegen lagere kosten die maximaal converteren in loyale, winstgevende klanten.