Optimisme als levenselixer - 104 meditaties en reflecties (Spel)

Bernabé Tierno

overzicht

Deze kaarten helpen je het beste uit jezelf te halen door het leven van de optimistische kant te bekijken
 9789058711298 /  Thema /  2008 /  1ste editie /  Doos / 

Optimisme als levenselixer - 104 meditaties en reflecties (Spel)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het is wetenschappelijk bewezen: een optimistische levenshouding leidt tot een gezonder, gelukkiger en productiever leven. gelukkig hebben wij allemaal van nature die krachtige positieve energie, een soort levenselixer dat niet alleen ons fysieke bestaan mogelijk maakt, maar vooral ook onze mentale vooruitgang als individu.

Dat elixer heet optimisme.

Twintig procent van dit vermogen om ons leven een optimistische draai te geven wordt bepaald door aanleg en onze opvoeding. Dat betekent dus dat we de keus voor een optimistische levenshouding voor 80% zelf in handen hebben!

Deze reflectie- en meditatiekaarten bieden u de kans die uitdaging op te pakken. De 104 reflecties en meditaties (twee per week) helpen u het beste uit uzelf te halen én iets voor uw omgeving te betekenen door te leven met een optimistische inslag.

De reflectie- en meditatiekaarten zijn gemaakt door de zeer succesvolle Spaanse bestsellerauteur en psycholoog Bernabé Tierno.

Deze kaartenset is een uitstekende aanvulling op het gelijknamige boek 'Optimisme als levenselixer', waarvan van het origineel meer dan 25.000 verkocht zijn.