De 7 eigenschappen van Happy Kids

Stephen Covey

overzicht

Met het kleurrijke prentenboek 'De zeven eigenschappen van Happy Kids' in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken.
 9789047002192 /  Business Contact /  2012 /  1ste editie /  96p. /  hc / 

De 7 eigenschappen van Happy Kids

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen.

Met het kleurrijke prentenboek 'De zeven eigenschappen van Happy Kids' in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen).

Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen.

Inhoudsopgave

Een persoonlijk woord tot ouders en leerkrachten

Maak kennis met de Kids van Zeveneik

Ik verveel me zo!

Wees proactief

Goof en de insectentrommel

Begin met het einde voor ogen

Steven en de spellingtest

Belangrijke zaken eerst

Lily legt een tuin aan

Denk win-win

De grote boze dassen

Synergie

Elsie slaapkop

Houd de zaag scherp

De boom van de zeven gewoonten

Nawoord van Stephen R. Covey