Overleven in crisistijd : De tien gouden regels voor crisiscommunicatie

Charles Hujskens

overzicht

We leven in een crisistijdperk. Nooit eerder was de mens afhankelijk van zo veel uiterst complexe technologie als vandaag de dag. We zijn in korte tijd volledig afhankelijk geworden van talloze zeer ingewikkelde systemen, die alle facetten van ons bestaan en onze veiligheid beïnvloeden. De kans op een ernstige crisis in jouw leven, of de dreiging daarvan, groeit hierdoor met de dag. Zowel in het persoonlijke als in het zakelijke leven ligt de crisis op de loer.

 9789044643015 /  Prometheus /  2019 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

Overleven in crisistijd : De tien gouden regels voor crisiscommunicatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

We leven in een crisistijdperk. Nooit eerder was de mens afhankelijk van zo veel uiterst complexe technologie als vandaag de dag. We zijn in korte tijd volledig afhankelijk geworden van talloze zeer ingewikkelde systemen, die alle facetten van ons bestaan en onze veiligheid beïnvloeden.

De kans op een ernstige crisis in jouw leven, of de dreiging daarvan, groeit hierdoor met de dag. Zowel in het persoonlijke als in het zakelijke leven ligt de crisis op de loer.

'Overleven in crisistijd' toont aan de hand van bijzondere anekdotes, praktische tips, ervaringen en ideeën de tien gouden regels voor crisiscommunicatie.

Geen boek voor doemdenkers, maar een onmisbaar en constructief handboek voor iedereen die zowel zakelijk als privé voorbereid wil zijn op een mogelijke crisis. Want de volgende crisis overleven, wie wil dat nu niet?