Persoonlijke uitstraling : Overtuigend overkomen

Ellen Kuners

overzicht

Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand door zijn manier van doen niet serieus genomen wordt? Waarom wordt op een opmerking van de een wel gereageerd en wordt dezelfde opmerking van een ander niet of nauwelijks gehoord? Kennelijk is niet alleen belangrijk wat er wordt gezegd, maar vooral ook wie het zegt en hoe het wordt gezegd. Een overtuigende presentatie en krachtige uitstraling zijn onmisbaar.

 9789058712820 /  Thema /  2002 /  92p. /  pb / 

Persoonlijke uitstraling : Overtuigend overkomen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand door zijn manier van doen niet serieus genomen wordt? Waarom wordt op een opmerking van de een wel gereageerd en wordt dezelfde opmerking van een ander niet of nauwelijks gehoord?

Kennelijk is niet alleen belangrijk wat er wordt gezegd, maar vooral ook wie het zegt en hoe het wordt gezegd. Een overtuigende presentatie en krachtige uitstraling zijn onmisbaar.

'Persoonlijke uitstraling' laat u zien hoe u alleen al door uw lichaamstaal overtuigender over kunt komen en laat u oefenen met dit nieuwe gedrag.

Ook de keuze van uw kleding kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Het resultaat is dat u zich krachtiger presenteert, zonder uw persoonlijkheid geweld aan te doen. en dat werkt.

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Wat is persoonlijke uitstraling?

2. Wie u bent en wie u laat zien

3. Non-verbaal communiceren

4. Kijken naar anderen

5. Effectief reageren op anderen

6. Uw uiterlijke presentatie

Literatuur Training