We wensen u prettige eindejaarsfeesten

Zo word je een productiviteits Ninja : Minder stress, meer bereiken, meer plezier

Allcott Graham

overzicht

In Zo word je een ProductiviteitsNinja laat Graham Allcott je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. Je inbox was nog nooit zo snel leeg. Verschijnt november 2015
 9789462960251 /  AnderZ /  2015 /  1ste editie /  300p. /  pb / 

Zo word je een productiviteits Ninja : Minder stress, meer bereiken, meer plezier

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

We krijgen tegenwoordig een stortvloed aan informatie over ons heen en hebben het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor tijdmanagement schieten tekort als het gaat om uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-do-lijsten en vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen.

Gelukkig is er nu een betere strategie: word een Productiviteits Ninja!

In Zo word je een ProductiviteitsNinja laat Graham Allcott je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken.

Je inbox was nog nooit zo snel leeg.

• Een prikkelende, toegankelijke en praktische gids die je leert kalm te blijven, meer gedaan te krijgen en opnieuw van je werk te houden.

• Denk als een ninja en versla je stress voorgoed.

Over de auteur :

Graham Allcott is productiviteitsexpert, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen.