Positieve psychologie : De toepasingen

Fredrike Bannink

overzicht

Steeds meer professionals ontdekken de kracht van positieve psychologie. Een boek waarin alle praktische toepassingen werden samengebracht ontbrak echter tot nu toe. Positieve psychologie: de toepassingen is een onmisbare titel voor elke professional werkzaam in de (g)gz, in coaching, organisaties, onderwijs en sport. Verschijnt 15 mei 2016
 9789089539205 /  Boom /  2016 /  1ste editie /  200p. /  pb / 

Positieve psychologie : De toepasingen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Steeds meer professionals ontdekken de kracht van positieve psychologie. Een boek waarin alle praktische toepassingen werden samengebracht ontbrak echter tot nu toe. Positieve psychologie: de toepassingen is een onmisbare titel voor elke professional werkzaam in de (g)gz, in coaching, organisaties, onderwijs en sport.

De positieve psychologie is een snelgroeiende wetenschappelijke stroming, gericht op welbevinden en optimaal functioneren. Onderzoek binnen de positieve psychologie biedt nieuwe mogelijkheden voor toepassingen in onder andere de gezondheidszorg.

Na het verschijnen van het succesvolle 'Handboek positieve psychologie' komt nu een titel over hetzelfde onderwerp van de hand van Fredrike Bannink. In hoofdstukken als 'Het plezierige leven', 'Positieve relaties' en 'Iets bereiken in je leven' passeren tal van toepassingen van de positieve psychologie de revue.