Prettig en effectief samenwerken

Wim Kweekel

overzicht

Dat je met de ene persoon beter kunt samenwerken dan met een andere heeft vooral te maken met de eigen gedragsvoorkeuren en de voorkeuren van de ander. Wim Kweekel staat stil bij vier makkelijk te herkennen types: principiƫle, doelgerichte, procesgerichte en sociale mensen. Door hierin inzicht te verwerven komt men tot een betere communicatie en een effectievere samenwerking.
 9789066657540 /  SWP /  2006 /  1ste editie /  104p. /  hc / 

Prettig en effectief samenwerken

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Iedereen weet wel dat u met de één beter kunt opschieten dan met de ander. Dit geldt voor zowel zakelijke contacten als privé. Het heeft te maken met uw eigen gedragsvoorkeuren en de voorkeuren van de ander.

In 'Prettig en effectief samenwerken' wordt stilgestaan bij vier makkelijk te herkennen types: principiële, doelgerichte, procesgerichte en sociale mensen.

Wim Kweekel beschrijft elk type en de daarbij behorende voorkeursrol(len) op een zodanige manier dat u uzelf en de mensen in uw omgeving direct herkent. Door dit inzicht kunt u beter communiceren, wat resulteert in een betere samenwerking, kunt u beter adviseren waardoor u meer verkoopt, kunt u beter leiding geven en effectiever onderhandelen.

'Prettig en effectief samenwerken' is zo opgezet en geschreven dat het gelijk in de praktijk kan worden toegepast.