Adempauze : Mindful aan het werk (Met oefen CD en download)

Chris Crijns

beschikbaar

€ 16,99

overzicht

'Adempauze' van mindfulnesstrainer Chris Grijns is een prima steun in de rug voor drukbezette mensen en mensen met veel last van werkstress. Deze editie van succesvolle boek 'Adempauze' is uitgebreid en geheel herzien.
 9789025904531 /  Ten Have /  2015 /  2de editie /  96p. /  pb / 

Adempauze : Mindful aan het werk (Met oefen CD en download)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

'Adempauze' van mindfulnesstrainer Chris Grijns is een prima steun in de rug voor drukbezette mensen en mensen met veel last van werkstress.

Deze editie van succesvolle boek 'Adempauze' is uitgebreid en geheel herzien. Veel werkende mensen voelen zich moe en gejaagd en kunnen niet voldoende uitrusten en ontspannen in hun vrije tijd.

In 'Adempauze' laat Chris Grijns zien dat je echter op een betrekkelijk eenvoudige manier jezelf weerbaar kunt maken voor een jachtig bestaan door letterlijk adempauzes te nemen, ook tijdens het werk. Voor meer ontspanning en werkplezier geeft Grijns korte mindfulnessoefeningen en tips, die je makkelijk op de werkvloer kunt toepassen.

Wanneer je regelmatig de korte mindfulnessoefeningen uit dit boekje doet, verdiep je je concentratie en leer je automatische en ineffectieve gewoontes herkennen. Een volgende stap is prioriteiten stellen en omgaan met onprettige gevoelens, waardoor je greep kunt krijgen op lastige contacten en deadlines.

Chris Grijns is medisch socioloog en geeft aandachttrainingen en workshops stresspreventie.