Raspberry Pi en het Internet of Things

Krijn Hoogendorp

overzicht

Wie geĆÆnteresseerd is in het Internet of Things kan dit boek geheel zelfstandig doornemen. Het boek voorziet in de vereiste theoretische basiskennis van IoT en draagt door de tientallen oefeningen in toepassingen en praktische oplossingen een sterk educatief karakter en kan daardoor ook als cursus dienen. De cursist doet praktijkervaring op met de Raspberry Pi microcomputer en de ESP8266 microcontroller en hun programmeeromgevingen, waaronder Python.
 9789057523946 /  Brinkman /  2019 /  1ste editie /  344p. /  pb / 

Raspberry Pi en het Internet of Things

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wie geïnteresseerd is in het Internet of Things kan dit boek geheel zelfstandig doornemen. Het boek voorziet in de vereiste theoretische basiskennis van IoT en draagt door de tientallen oefeningen in toepassingen en praktische oplossingen een sterk educatief karakter en kan daardoor ook als cursus dienen. De cursist doet praktijkervaring op met de Raspberry Pi microcomputer en de ESP8266 microcontroller en hun programmeeromgevingen, waaronder Python.

Vooral de communicatie tussen de systemen via Bluetooth, WiFi en het internet krijgt in dit boek volop aandacht omdat het voor velen een uitdaging is.

Dit lesmateriaal is afgestemd op zowel de Raspberry Pi 3 als de Raspberry Pi 4, die in de zomer van 2019 is gelanceerd.

Inhoudsopgave :