Ready for anything : 52 principes voor een productiever leven

David Allen

overzicht

Wil je meer bereiken zonder harder te werken? In Ready for anything laat productiviteitsgoeroe David Allen in 52 korte, verhelderende hoofdstukken zien dat het kan. je belemmeringen, kan niets je meer tegenhouden en kun je alles aan!
 9789052617237 /  Academic Service /  2009 /  196p. /  pb / 

Ready for anything : 52 principes voor een productiever leven

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Als je weet wat je drijfveren zijn en je belemmeringen, kan niets je meer tegenhouden en kun je alles aan!

De productiviteitsprincipes helpen je je hoofd leeg te maken en te focussen. Je leert structuur aan te brengen in je leven.

Een greep uit de 52 principes:

- te veel controle is geen controle

- je krijgt pas succes als je er ruimte voor maakt

- een andere focus leidt tot een ander resultaat.

Ready for anything is een bliksemsnelle, efficiënte kennismaking met de Getting things done -methode, maar is ook handig als opfriscursus en naslagwerk voor de kenners.

David Allen is auteur van de bestsellers Getting things done en Making it all work, waarvan alleen in Nederland al meer dan 20.000 exemplaren werden verkocht.

Hij geldt als 's werelds meest invloedrijke autoriteit op het gebied van persoonlijke en organisatorische effectiviteit.

Over de auteur : Behalve auteur van de bestseller Getting things done is David Allen oprichter en algemeen directeur van The David Allen Company. Hij wordt 's werelds meest invloedrijke autoriteit op het gebied van persoonlijke en organisatorische effectiviteit genoemd.