Scheurkalender Business Spiritualiteit : Iedere dag inspiratie op het werk

Brigitte van Baren - Theo Buijsrogge - Lenette Schuijt
  • Koop 10 voor € 14,30 per stuk. en bespaar 11%
  • Koop 25 voor € 13,50 per stuk. en bespaar 16%
  • Koop 50 voor € 12,70 per stuk. en bespaar 21%
  • Koop 100 voor € 12,50 per stuk. en bespaar 22%

overzicht

Elke dag inspirerende teksten die het hart raken. Positieve en prikkelende citaten om (weer) zin in je werk te krijgen. Korte momenten van reflectie om vervolgens met passie besprekingen te voeren of verdieping aan te brengen in de relaties met je collega’s.
 9789025960650 /  Ten Have /  2010 /  pb / 

Scheurkalender Business Spiritualiteit : Iedere dag inspiratie op het werk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Elke dag inspirerende teksten die het hart raken. Positieve en prikkelende citaten om (weer) zin in je werk te krijgen. Korte momenten van reflectie om vervolgens met passie besprekingen te voeren of verdieping aan te brengen in de relaties met je collega’s. Plus uitdagende motto’s om juist ontspannen in je werk te staan en het wat te relativeren.

In deze verrassende scheurkalender leggen kopstukken uit profit- en non-profitorganisaties, business-auteurs, coaches en managementtrainers hun spirituele bronnen bloot. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en hoe passen ze hun inzichten toe in de dagelijkse praktijk op de werkvloer, zonder ‘zweverig’ te worden? Ze lichten de dagelijkse citaten toe aan de hand van eigen ervaringen.

Helder, praktisch, persoonlijk en zeer inspirerend! Business spiritualiteit werkt iedere dag.

Met medewerking van Brigitte van Baren, Theo Buijsrogge, Denise Hulst, Lenette Schuijt, Ab Straatman, Hans Wopereis en vele anderen.