Slimmer werken met het kantoor in je tas : Complete gids voor het Nieuwe Werken

Gerald Essers

overzicht

Met dit boek treed je binnen in de nieuwste trend van het nieuwe werken en ontdek je waarom nomad working de toekomst is. Slimmer werken met het kantoor in je tas is niet het zoveelste managementboek over persoonlijke effectiviteit of time-management. Dit boek gaat namelijk niet over jou, maar over het geheime wapen van de nomad worker: het kantoor in zijn tas.
 9789052619330 /  Academic Service /  2012 /  2de editie /  192p. /  pb / 

Slimmer werken met het kantoor in je tas : Complete gids voor het Nieuwe Werken

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het lijkt alsof een groot deel van de beroepsbevolking lijdt aan chronisch tijdgebrek en het ‘ik-heb-nog-zoveel-te-doen-syndroom’. In de grote wereldsteden zie je al jaren een opvallende trend als reactie hierop: kenniswerkers die zich losmaken van werken op vaste tijden en kantoorgebouwen en met hun laptop en mobiele internetverbinding gaan werken in koffiebars, coworking locaties, openbare gelegenheden of thuis.

Deze kenniswerkers die de wereld als hun kantoor gebruiken worden ook wel nomad workers genoemd. Met dit boek treed je binnen in de nieuwste trend van het nieuwe werken en ontdek je waarom nomad working de toekomst is. Slimmer werken met het kantoor in je tas is niet het zoveelste managementboek over persoonlijke effectiviteit of time-management.

Dit boek gaat namelijk niet over jou, maar over het geheime wapen van de nomad worker: het kantoor in zijn tas. Dit aangevuld met de beste slimmer werken technieken en de nieuwste technologische vernieuwingen maakt Slimmer werken met het kantoor in je tas tot een onmisbare gids voor iedereen die tot een verfrissende nieuwe werk- en leefstijl wil komen. Meer vrijheid, productiviteit, creativiteit, voldoening en balans met minder moeite; in nomad stijl.

Gerald Essers is oprichter van TIJDwinst.com en expert in praktische oplossingen voor slimmer werken en tijd besparen. Hij inspireert organisaties als Shell International, Vodafone, Rabobank, HP, L’Oréal, Heineken, diverse ministeries en universiteiten.