De baas spelen : Beknopte cursus leidinggeven

Marieta Koopmans - Karin Swanenberg

overzicht

Of u nu de baas speelt of bent, het gaat erom dat u op overtuigende wijze uw medewerkers aanstuurt en begeleidt. En iedereen vult dat op zijn heel eigen manier in. Want al zijn er duizenden boeken geschreven over leidinggeven, een blauwdruk bestaat er niet. Hoe u leiding geeft, is afhankelijk van uw persoonlijkheid. En wat hulp kan daarbij heel prettig zijn.

 9789058712806 /  Thema /  2008 /  2de editie /  30p. /  Doos / 

De baas spelen : Beknopte cursus leidinggeven

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Of u nu de baas speelt of bent, het gaat erom dat u op overtuigende wijze uw medewerkers aanstuurt en begeleidt. En iedereen vult dat op zijn heel eigen manier in. Want al zijn er duizenden boeken geschreven over leidinggeven, een blauwdruk bestaat er niet.

Hoe u leiding geeft, is afhankelijk van uw persoonlijkheid. En wat hulp kan daarbij heel prettig zijn.

Het kwartetspel 'De baas spelen' bevat een groot aantal aanwijzingen die richting geven en houvast bieden. Aan de hand van de kaarten wisselt u ervaringen uit over verschillende thema's als: instructies geven, onderhandelen en conflicthantering, gesprekken voeren, controleren en terugkoppelen.

U kunt met de kaarten kwartet spelen, maar u kunt ze ook gebruiken als een beknopte cursus leidinggeven: alles wat u moet weten om uw managementkwaliteiten te verbeteren staat erop!