Spreken met passie : de kracht van storytelling

Henk Jan Kamsteeg

overzicht

In 'Spreken met passie' licht Henk Jan Kamsteeg uit dat niets krachtiger werkt dan een sterk verhaal om je ideeƫn goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Kamsteeg brengt theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een boeiend verhaal over Victor te verwerken.
 9789047013341 /  Business contact /  2019 /  1ste editie /  176p. /  hc / 

Spreken met passie : de kracht van storytelling

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

In 'Spreken met passie' licht Henk Jan Kamsteeg uit dat niets krachtiger werkt dan een sterk verhaal om je ideeën goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Kamsteeg brengt theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een boeiend verhaal over Victor te verwerken.

Victor is blij met zijn langgekoesterde promotie. Maar deze vreugde wordt al snel overschaduwd door zijn onvrede over zijn matige prestaties bij het geven van lezingen die bij de nieuwe functie horen. Dan ontmoet hij Willem, die storytelling tot in de puntjes beheerst en zijn publiek iedere keer weer weet te boeien.

Willem neemt Victor op sleeptouw en op verrassende wijze leert hij Victor – en de lezer met hem – wat er allemaal komt kijken bij een echt goed verhaal.