Starterskit voor zelfcoaching : Zeven strategieen voor het oplossen van praktische problemen

Mark Vlemmings

overzicht

Iedereen met levens- en werkvragen kan een coach inschakelen, maar u kunt ook zélf aan de slag met uw vragen en leerdoelen. Uzelf coachen is echt niet zo moeilijk. De 'Starterskit voor zelfcoaching' helpt u op weg door gerichte vragen te stellen.


Daarmee analyseert u eerst uw probleem. Vervolgens kiest u uit zeven strategieën om gerichte oplossingen te bedenken. En ten slotte maakt u een plan van aanpak, want zonder actie geen verandering.

 9789058714619 /  Thema /  2009 /  127+waaierp. /  pb / 

Starterskit voor zelfcoaching : Zeven strategieen voor het oplossen van praktische problemen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Iedereen met levens- en werkvragen kan een coach inschakelen, maar u kunt ook zélf aan de slag met uw vragen en leerdoelen.

Uzelf coachen is echt niet zo moeilijk. De 'Starterskit voor zelfcoaching' helpt u op weg door gerichte vragen te stellen. Daarmee analyseert u eerst uw probleem. Vervolgens kiest u uit zeven strategieën om gerichte oplossingen te bedenken. En ten slotte maakt u een plan van aanpak, want zonder actie geen verandering.

De overzichtskaarten zijn daarbij een handig hulpmiddel. Op die kaarten staan voorbeelden van onder andere oordelende gedachten, onprettige gevoelens, stressfactoren, en belemmeringen.

Die voorbeelden helpen u met het bedenken van antwoorden op uw coachvragen, en dat versnelt het proces van zelfinzicht enorm.

Zo werkt u stap voor stap toe naar het uitwerken van uw dromen, wensen en ambities.

En stelt u uiteindelijk met voldoening vast dat de beste veranderingen in uzelf zitten!

De Caochwaaier : 15 overzichtskaarten met voorbeeldantwoorden voor coachvragen