Strategisch Coachen: Het Handboek

Maarten Kouwenhoven

overzicht

Voor een strategie is kennis nodig, in de vorm van theorieƫn, methodiek en procedures. Dit boek reikt die kennis aan en beschrijft hoe coach en gecoachte, medewerker en leidinggevende die informatie kunnen gebruiken. De auteur maakt duidelijk hoe de lezer het beste kan halen uit zichzelf, uit anderen of uit een team, afdeling of bedrijf.
 9789024418008 /  Nelissen /  2012 /  4de editie /  427p. /  pb / 

Strategisch Coachen: Het Handboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Voor een strategie is kennis nodig, in de vorm van theorieën, methodiek en procedures.

Dit boek reikt die kennis aan en beschrijft hoe coach en gecoachte, medewerker en leidinggevende die informatie kunnen gebruiken.

De auteur maakt duidelijk hoe de lezer het beste kan halen uit zichzelf, uit anderen of uit een team, afdeling of bedrijf.

Maarten Kouwenhoven maakt in dit boek duidelijk hoe de lezer het beste kan halen uit zichzelf, uit anderen of uit een team, afdeling of bedrijf. Voor een strategie is kennis nodig in de vorm van een theorie, een methodiek en procedures. De auteur wil die kennis aanreiken en beschrijft hoe coach, gecoachte, medewerker en leidinggevende die informatie kunnen gebruiken.

Een greep uit de onderwerpen: de Transactionele Analyse, de systeemtheorie, een aantal methodieken, coachen van herstelgedrag, taak- en welzijnsgericht coachen, coachen van teams en coachen van lastige lieden of lastige leerlingen.

 Het boek is bedoeld voor zowel de coach als de gecoachte en voor zowel de leidinggevende als de medewerker.