Struikelen in stijl : Eerlijke lessen over ondernemen en falen

Ruth Janssens

overzicht

Wanneer een onderneming onverwacht failliet gaat, voelt dat voor de ondernemer als struikelen. Niet voor een vol terras, maar op het podium van een uitverkocht Sportpaleis. Wat dat met je doet, ervaarde ook Ruth Janssens toen haar alom gelauwerde start-up Small Teaser begin 2019 failliet verklaard werd. Struikelen in stijl is het relaas van haar persoonlijke strijd.
 9789463372183 /  PelckmansPro /  2019 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

Struikelen in stijl : Eerlijke lessen over ondernemen en falen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Je kent het wel: op een warme dag voorbij een afgeladen vol terras lopen en dan struikelen. Afgang, pech, vloeken, enkel verzwikt. De toeschouwers op het terras kijken je vol medelijden aan. Sommigen schieten je te hulp, anderen lachen – al dan niet luidop.

Wanneer een onderneming onverwacht failliet gaat, voelt dat voor de ondernemer als struikelen. Niet voor een vol terras, maar op het podium van een uitverkocht Sportpaleis.

Wat dat met je doet, ervaarde ook Ruth Janssens toen haar alom gelauwerde start-up Small Teaser begin 2019 failliet verklaard werd.

Struikelen in stijl is het relaas van haar persoonlijke strijd. Ruth biedt een doodeerlijke inzage in het leven van een beginnend ondernemer en deelt de waardevolle lessen die ze onderweg leerde. Ze laat ook verschillende experts aan het woord die hun visie op de zaak geven.

Dit boek toont iedere ondernemer (in spe) wat ondernemen écht kan betekenen en leert je te struikelen in stijl, om nadien je weg des te sterker verder te zetten. Ruth Janssens startte in 2015 de beloftevolle start-up Small Teaser en legde in januari 2019 de boeken neer.

Vandaag plant ze een nieuw ondernemersavontuur met een rugzak vol ervaring en opgedane lessen.