Succeskompas : Richting geven aan je leven en werk

Theo Buijsrogge

overzicht

Succeskompas, richting geven aan je leven en werk' toont u de essentie van uw bestaan, hoe dit werkt en wat u er in de praktijk mee kunt doen.


Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden. Om vrij de toekomst te creëren met wat u zegt, denkt en doet.

 9789077983546 /  Quist /  2010 /  288p. /  pb / 

Succeskompas : Richting geven aan je leven en werk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Succeskompas, richting geven aan je leven en werk' toont u de essentie van uw bestaan, hoe dit werkt en wat u er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden.

Om vrij de toekomst te creëren met wat u zegt, denkt en doet. Vanuit een ruimer perspectief kijkt u vervolgens naar de evolutie van uw essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin uw focus verschuift van fysiek naar bewustzijn.

Elk leven heeft een specifek doel. Met deze inzichten ontwikkelt u uw eigen succeskompas, en geeft u vanuit uw essentie succesvol richting aan uw leven.

Uw succeskompas volgen geeft inspiratie, passie en energie. In organisaties leidt dit tot succesvolle producten of diensten en gemotiveerde medewerkers.