Logistiek in ketens : management van processen

C J van der Meer

overzicht

Logistiek in ketens behandelt het logistiek management, het management van goederen-, informatie- en/of cliƫntenstromen, vanuit ketenperspectief. Hiermee speelt het boek in op de toenemende belangstelling voor de logistieke verbetering in organisaties om beter aan te sluiten op de behoeften en wensen van eindgebruikers.
 9789006950885 /  ThiemeMeulenhoff /  2006 /  1ste editie /  333p. /  pb / 

Logistiek in ketens : management van processen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Logistiek in ketens behandelt het logistiek management, het management van goederen-, informatie- en/of cliëntenstromen, vanuit ketenperspectief. Hiermee speelt het boek in op de toenemende belangstelling voor de logistieke verbetering in organisaties om beter aan te sluiten op de behoeften en wensen van eindgebruikers.

De essentie van supply chain management loopt als een rode draad door het boek. Ook andere actuele onderwerpen zoals e-business, outsourcing, logistieke dienstverlening en customization komen aan bod.

Het boek is overzichtelijk opgebouwd en onderverdeeld in een introductiemodule en vier modules over voorraadbeheer, inkoop-, productie- en distributiemanagement.

Elke module presenteert de theorie aan de hand van een probleemstelling.

Het boek is voorzien van actuele praktijkvoorbeelden, relevante casussen en overzichtelijke figuren.

Begrippen worden direct en duidelijk uitgelegd. De begeleidende cd-rom met meerkeuze- en open vragen en per module een actuele business case maakt de uitgave zeer geschikt voor zelfstudie.