Talent in actie : Je loopbaan en je leven op het juiste spoor. Een manager spreekt

Georges Anthoon

overzicht

Georges Anthoon (HR Manager van het Jaar in 2001) reikt tactieken en strategieën aan om zelf je loopbaan te sturen in de richting die je wenst. Tegelijk legt hij uit hoe je (werk)stress vermijdt en je privé geluk op één lijn kunt brengen met professioneel succes.
 9789020967142 /  LannooCampus /  2007 /  3de editie /  256p. /  pb / 

Talent in actie : Je loopbaan en je leven op het juiste spoor. Een manager spreekt

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Nooit eerder liet een nog actieve manager en personeelsdirecteur zo openhartig binnenkijken in zijn trukendoos van persoonlijke levenswijsheden. In dit boek reikt Georges Anthoon tactieken en strategieën aan om zelf je loopbaan te sturen in de richting die je wenst. Hij wijst op valkuilen en risico's en geeft een overvloed tips en tricks om ze correct in te schatten.

Tegelijk legt hij uit hoe je (werk)stress vermijdt en je privé geluk op één lijn te brengt met professioneel succes. Dankzij de overvloed aan persoonlijke verhalen aangevuld met getuigenissen van collega's gaat dit boek je geen moment vervelen.

Georges Anthoon geeft je een oprechte inkijk in het hoofd van een doorwinterde HR-manager. Zijn aanpak is verrassend origineel, wat hij vertelt is zonder meer verrijkend. Met het FeelGood-werkboek als laatste hoofdstuk moedigt hij je aan zelf aan de slag te gaan.

Een aanrader voor iedere actieve professional, ongeacht of hij nu pas afgestudeerd is of zich bevindt in het midden of op het einde van zijn loopbaan.

Twee hoofdstukken schenken aandacht aan specifieke doelgroepen: leidinggevenden of people managers en ambitieuze high-potentials.

Georges Anthoon is directeur Human Resources, Interne Communicatie en Building & Facilities van AXA in België, een functie die hij voorheen ook bekleedde bij o.m. Belgacom, Coopers & Lybrand, Shell en AIB-Vinçotte. Daarnaast doceert hij Human Resources, Interne Communicatie en Veranderingsmanagement aan de Vlerick Management School, de UAMS Management School en EHSAL. In 2001 werd hij verkozen tot HR Manager van het jaar