Beter zorgen voor jezelf

Marc Buelens - Ann Vermeiren

overzicht

Beter zorgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf.
 9789020990393 /  Lannoo /  2010 /  2de editie /  248p. /  pb / 

Beter zorgen voor jezelf

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het is opvallend hoe vanzelfsprekend mensen het vinden om voor anderen te zorgen. Maar zorgen ze ook genoeg voor zichzelf ?

Wil je verandering in je leven, en liefst vandaag nog? Wil je meer tijd voor jezelf ? Wil je een betere gezondheid, minder stress, en een betere balans in je leven?

Dit boek helpt je op een heel toegankelijke manier op weg. Beter zorgen voor jezelf zet de gouden stelregels om beter voor jezelf te zorgen heel helder uiteen: ken jezelf, waardeer jezelf, kies en bemin je keuze, verander je kijk op de wereld en verwen jezelf.

Het is een uitnodiging om even stil te staan bij je leven, en er de motivatie uit te halen om enkele dingen te verbeteren.

Over de auteurs :

Prof. dr. Marc Buelens doceert management aan de Universiteit Gent en aan Vlerick Leuven Gent Management School en is wekelijks columnist bij 'Trends'. Hij schreef verschillende managementboeken en samen met zijn echtgenote Ann Vermeiren ook bestsellers over zelfzorg (Beter Zorgen voor Jezelf) en vlotte interpersoonlijke relaties (De E.P.O.-factor).

Ann Vermeiren is zelfstandig stress-consulente en begeleidt personen die een keerpunt in hun leven op actieve en bewuste wijze willen beleven.