The Dance of change : The challenges of sustaining momentum in learning organizations

Peter Senge - Art Kleiner - Charlotte Roberts - Richatd Ross - Georg Roth - Bryan Smith

overzicht

Op basis van nieuwe theorieƫn over leiderschap en gebaseerd op 25 jaar ervaring met organisatieverandering, beschrijven de auteurs in 'The Dance of Change' hoe managers kunnen anticiperen op de uitdagingen waarvoor veranderende organisaties zich gesteld zien.
 9781857882438 /  Nicholas Brealey /  1999 /  1st editie /  595p. /  pb / 

The Dance of change : The challenges of sustaining momentum in learning organizations

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

'De vijfde discipline' van Peter Senge is een wereldberoemd managementboek geworden.

De vraag die na het lezen van dit boek restte is hoe de eerste stappen op weg naar organisatieverandering gezet kunnen worden en hoe de vaart erin gehouden kan worden als die eerste stappen eenmaal zijn gezet. Organisaties die een veranderingstraject hebben ingezet, zullen merken dat zij voor verrassingen komen te staan die improvisatie en leervermogen vereisen om succesvol te worden opgelost.

Op basis van nieuwe theorieën over leiderschap en gebaseerd op 25 jaar ervaring met organisatieverandering, beschrijven de auteurs in 'The Dance of Change' hoe managers kunnen anticiperen op de uitdagingen waarvoor veranderende organisaties zich gesteld zien.

Zij beschrijven uitgebreid welke vaardigheden mensen en organisaties moeten leren om deze uitdagingen succesvol het hoofd te bieden.