The Wow starts now : elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal

Theo Hendriks

overzicht

Gebruik de kracht van verhalen om je ideeƫn tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Voor je het weet heb je het al bijna om zeep geholpen door het te begraven in teksten en PowerPoints vol feiten, cijfers en argumenten. Zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft.
 9789400508842 /  Lev /  2018 /  1ste editie /  264p. /  hc / 

The Wow starts now : elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Voor je het weet heb je het al bijna om zeep geholpen door het te begraven in teksten en PowerPoints vol feiten, cijfers en argumenten.

Zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft.

Want je kunt nog zo'n fantastisch idee hebben, als je er geen verhaal over kunt vertellen, gaat het voor niemand leven.

Dit boek vol goede ideeën helpt je jouw oorspronkelijke idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met behulp van de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen, voorbeelden, analogieën en metaforen.

Verteld op het podium, op video en online. De juiste boodschap in de juiste vorm, steeds goed afgestemd op jouw publiek. Echte leiders hebben ideeën waarmee ze de wereld willen veranderen. Met The Wow starts Now maak je daarmee een onvergetelijk begin.