Trainer Toolbox

Lianne Kaufman - Liselot Bomers

overzicht

De Trainer Toolbox geeft je in één oogopslag de belangrijkste tips en slimme tools uit de trainingspraktijk. Het inspireert met treffende beelden en stelt essentiele vragen over het werken met groepen. Dit compacte en bijzonder vormgegeven uitvouwboekje is een origineel werkinstrument voor trainers en begeliders van workshops.
 9789043019668 /  Pearson /  2010 /  1ste editie /  28p. / 

Trainer Toolbox

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

De Trainer Toolbox geeft je in één oogopslag de belangrijkste tips en slimme tools uit de trainingspraktijk. Het inspireert met treffende beelden en stelt essentiele vragen over het werken met groepen.

Dit compacte en bijzonder vormgegeven uitvouwboekje is een origineel werkinstrument voor trainers en begeliders van workshops.

Zet met behulp van de Trainer Toolbox een goede training of workshop in elkaar en kies de geschikte werkvormen voor een afwisselend en boeiend programma. Je leert slim omgaan met weerstand bij deelnemers en blijft energiek en scherp in het werken met groepen.

Deze praktische toolbox hoort thuis in de handbagage van elke trainer.

Lianne Kaufman is adjunct-directeur van trainingsbureau KSG Berenschot. Zij is co-auteur van het succesvolle handboek 'Het geheim van de trainer'.

Liselot Bomers is trainer en adviseur bij KSG Berenschot.