IK² - De beste versie van jezelf : Ontwikkel je hersenen en bereik je doelen met de EFFECT-methode

Margriet Sitskoorn

overzicht

Wil je je niet meer voortdurend laten beïnvloeden door alles wat er op je af komt en zelf de regie in handen hebben? Ga dan aan de slag met het EFFECT-programma. En ontwikkel je brein en daarmee jezelf in de richting die JIJ belangrijk vindt. Op de schroothoop met die energievretende disfunctionele patronen. Werk aan IK2 – een (nog) betere versie van jezelf. Verschijnt in december 2015
 9789462760356 /  Vakmedianet /  2015 /  1ste editie /  300p. /  hc / 

IK² - De beste versie van jezelf : Ontwikkel je hersenen en bereik je doelen met de EFFECT-methode

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wil je je niet meer voortdurend laten beïnvloeden door alles wat er op je af komt en zelf de regie in handen hebben? Ga dan aan de slag met het EFFECT-programma. En ontwikkel je brein en daarmee jezelf in de richting die JIJ belangrijk vindt.

Op de schroothoop met die energievretende disfunctionele patronen. Werk aan IK2 – een (nog) betere versie van jezelf.

Doelgerichter

Toegewijder

Succesvoller

Creatiever

Margriet Sitskoorn verbindt in dit boek op haar duidelijke, zo geprezen manier wetenschappelijke kennis over het brein met de dagelijkse praktijk. Via het EFFECT-programma leer je je doelen te bereiken in de huidige prikkel- en stressvolle wereld, zowel privé als in je werk.

Met IK2 doe je wezenlijk nieuwe inzichten op. Het helpt je om weerstand te bieden aan de stimulus-respons reflexen en om keuzes te maken die je succesvoller en gelukkiger maken.

Over de auteur:

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie. Van haar hand verschenen eerder de bestsellers Het maakbare brein, Passies van het brein en Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij.