Samen vernieuwen in de praktijk : Toolbox om werk te maken van innovatie

Suzanne Verdonschot - Paul Keursten - Marloes van Rooij

overzicht

Dit boek en de bijbehorende werkvormen bieden handvatten voor het werken aan het vinden van slimme oplossingen voor lastige vraagstukken. Het is gebaseerd op het onderzoek naar leren en innoveren dat de afgelopen jaren door de auteurs is verricht. Deze studies en de resultaten ervan hebben zij beschreven in diverse wetenschappelijke en praktijkgerichte artikelen, congresbijdragen en een proefschrift. OP Besttelling BIB HoGent Carine.Bogaert@hogent.be

 9789031374663 /  Springer /  2009 /  1ste editie /  Spelp. /  Doos / 

Samen vernieuwen in de praktijk : Toolbox om werk te maken van innovatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit boek en de bijbehorende werkvormen bieden handvatten voor het werken aan het vinden van slimme oplossingen voor lastige vraagstukken. Het is gebaseerd op het onderzoek naar leren en innoveren dat de afgelopen jaren door de auteurs is verricht. Deze studies en de resultaten ervan hebben zij beschreven in diverse wetenschappelijke en praktijkgerichte artikelen, congresbijdragen en een proefschrift.

Ambitie van de auteurs is om de resultaten ook toepasbaar te maken voor de praktijk. Juist omdat het onderzoek aanknopingspunten bevat om te werken aan vraagstukken die zich voordoen in de werkpraktijk van alledag. Dat was de belangrijkste reden om dit boek te maken en de werkvormen uit te werken.

De beschreven principes en werkvormen zijn allemaal beproefde manieren van werken waar de auteurs zelf al veel ervaring mee hebben opgedaan en die hun waarde hebben laten zien voor vernieuwingstrajecten.