Trainingsboek zelfvertrouwen : Je eigen grenzen overwinnen

Rob Vellekoop

overzicht

Het 'Trainingsboek zelfvertrouwen' zet de wereld op zijn kop door zijn revolutionaire aanpak. In dit boek wordt u getraind om op een volledig nieuwe manier te bouwen aan zelfvertrouwen, om daardoor nieuwe voornemens om te zetten in daden. Uw emoties zijn niet langer een onbegrijpelijk fenomeen, maar zijn een hulpmiddel geworden naar meer zelfvertrouwen.
 9789024418428 /  Nelissen /  2009 /  1ste editie /  118p. /  pb / 

Trainingsboek zelfvertrouwen : Je eigen grenzen overwinnen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

In dit boek wordt u getraind om op een volledig nieuwe manier te bouwen aan zelfvertrouwen, om daardoor nieuwe voornemens om te zetten in daden. U leert stapsgewijs hoe u beperkende emoties kunt opsporen, erkennen en overwinnen.

De focus ligt niet, zoals in de meeste zelfvertrouwenhandboeken, op een rationele aanpak en het aanleren van gedragstrucjes, maar op een intentionele aanpak, gericht op authentiek gedrag.

Het trainingsboek leert u hoe u emoties eerst moet beleven en doorbreken in plaats van deze weg te redeneren, te ontkennen en spanningen te laten oproepen. Daarvoor is een stappenplan opgenomen met ter ondersteuning tien praktijkoefeningen.

U kan direct met de methode aan de slag of u eerst verdiepen in de met talrijke praktijkvoorbeelden verduidelijkte theorie. Uw emoties zijn niet langer een onbegrijpelijk fenomeen, maar zijn een hulpmiddel geworden naar meer zelfvertrouwen.

Rob Vellekoop is psychotherapeut en trainer/coach in Belgie en Nederland. Hij is de bedenker van deze methode die gebaseerd is op zijn jarenlange praktijk in het coachen van mensen