Van Aandelenoptie tot Zwijgrecht : 200 bijdragen over de arbeidsrelatie in de onderneming

Dirk de Meulemeester

overzicht

Dit boek is een bundeling van columns die verschenen zijn in de krant De Tijd, over verschillende topics van sociaal recht. Alle bijdragen werden geactualiseerd en ondergebracht binnen de grote structuur van het arbeidsrecht.
 9789085843764 /  Vanden Broele /  2006 /  698p. /  pb / 

Van Aandelenoptie tot Zwijgrecht : 200 bijdragen over de arbeidsrelatie in de onderneming

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit boek is een bundeling van columns die zijn verschenen in de krant De Tijd, over verschillende topics van sociaal recht. Alle bijdragen werden geactualiseerd en ondergebracht binnen de grote structuur van het arbeidsrecht.

Door de inhoudstafel en het trefwoordenregister kan u snel het gewenste thema of subthema onder de loep nemen. De vlotte schrijfstijl maakt deze uitgave heel toegankelijk, zonder daarbij de complexe struikelblokken van het arbeidsrecht te ontwijken.

“Van Aandelenoptie tot Zwijgrecht" richt zich tot elke werkgever en werknemer en verschaft op originele wijze een overzicht van het arbeidsrecht in al zijn facetten.

Elke bijdrage gaat uit van een concrete vraag of probleemstelling en biedt hiervoor een oplossing, vaak door te verwijzen naar relevante rechtspraak.

Geen enkel thema blijft onbesproken. Indien enkel een onderdeel van een thema wordt besproken, dan situeert een bindtekst de bijdrage binnen zijn context.