Van deskundige naar trainer : Trainen als tweede beroep

Karin de Galan

overzicht

Geeft u trainingen over uw vak en wilt u meer resultaat bereiken, meer interactie krijgen én er meer plezier aan beleven? In dit boek leert u op een aansprekende en praktische manier hoe u een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden.
 9789043015943 /  Pearson /  2014 /  4de editie /  173p. /  pb / 

Van deskundige naar trainer : Trainen als tweede beroep

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Geeft u trainingen over uw vak en wilt u meer resultaat bereiken, meer interactie krijgen én er meer plezier aan beleven?

In dit boek leert u op een aansprekende en praktische manier hoe u een training resultaatgericht kunt ontwerpen en krachtig kunt begeleiden.

Een greep uit de inhoud: - Uw training scherp krijgen door een praktische diagnose te stellen - Ontwerpen vanuit de praktijk - Variatie aanbrengen door activerende werkvormen - Slim omgaan met weerstand door uitdagende stellingen en confronterende cases te gebruiken, advocaat van de duivel te spelen en andere gespreksvaardigheden toe te passen - Omgaan met emoties van de groep en van uzelf

Karin de Galan, oprichter van de Galan school voor training, is specialist in het trainen van trainers. Haar ervaring spat van het papier af. Ze geeft concrete voorbeelden en maakt trainen simpel.

In dit boek introduceert ze een praktisch ontwerpmodel waarmee elke training een succes kan worden. Eerder verschenen van haar 'Trainen. Een praktijkgids' en 'Trainingen ontwerpen'.