Van uitgeblust naar energiek : De beproefde methode om uit je burn-out te komen

Annita Rogier

overzicht

Dit werkboek bij het succesvolle 'Handboek coachen bij stress en burn-out' geeft coaches, psychologen, artsen en hun cliƫnten de instrumenten in handen om verantwoord en effectief te herstellen. De oefeningen kunnen ook preventief gebruikt worden: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
 9789024427666 /  Boom /  2019 /  1ste editie /  160p. /  pb + gratis e-book / 

Van uitgeblust naar energiek : De beproefde methode om uit je burn-out te komen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

We moeten met minder mensen steeds meer werk verzetten. Dan is het niet zo gek dat één op de drie werknemers een te hoge werkdruk ervaart en dat het ziekteverzuim door stress en burn-out toeneemt. Dit werkboek bij het succesvolle 'Handboek coachen bij stress en burn-out' geeft coaches, psychologen, artsen en hun cliënten de instrumenten in handen om verantwoord en effectief te herstellen.

De oefeningen kunnen ook preventief gebruikt worden: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Met de opdrachten in dit boek kunnen coaches hun coachees begeleiden naar meer veerkracht en bevlogenheid. De opdrachten kunnen in coachsessies als handvat worden gebruikt of als huiswerk worden meegegeven.

De lezer kan ook het heft in eigen hand nemen door zelf met de creatieve werkvormen aan de slag te gaan. Zo kun je voorkomen dat je klachten van kwaad (langdurige stress) naar erger (burn-out) gaan. Mocht het al zo ver zijn, dan zijn de oefeningen ook geschikt om je te helpen bij het stap voor stap herstellen van een burn-out.