De tweede levenshelft : Een werkboek voor veertig en verder

Adriaan Hoogendijk

overzicht

Het veertigersdilemma begint waar het dertigers - dilemma eindigt. Vanaf 40 jaar is het leven een kwestie van erop of eronder. Als je wilt voorkomen dat je gaat verzuren in cynisme, moet je nieuwe innerlijke vrijheid en ruimte gaan verwerven voor je diepere talenten.
 9789047003502 /  Business Contact /  2013 /  1ste editie /  192p. /  pb / 

De tweede levenshelft : Een werkboek voor veertig en verder

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het veertigersdilemma begint waar het dertigers - dilemma eindigt.

Vanaf 40 jaar is het leven een kwestie van erop of eronder. Als je wilt voorkomen dat je gaat verzuren in cynisme, moet je nieuwe innerlijke vrijheid en ruimte gaan verwerven voor je diepere talenten.

Door oude innerlijke hindernissen, desastreuze overtuigingen en overlevingsstrategieën los telaten of te transformeren naar een bestaan met nieuwe levenswijsheid. Alle gevoelslagen die je in je kindertijd hebt opgebouwd, kom je na je 40ste onvermijdelijk weer tegen.

Steeds lastiger wordt het om ze te negeren. Steeds leuker wordt het om ze toe te laten en het boeiende project aan te gaan van nieuwe levenskunst. Innerlijke hindernissen blijken niet vervelend, maar juist de aanjagers van nieuwe levenswijsheid te zijn.

Adriaan Hoogendijk begeleidt je bij dit proces. Met metaforen biedt hij je inzichten en uitzichten om de kwaliteit te verbeteren van leven en werk, van relaties en loopbaan.

Om uiteindelijk een heel leuke, oude wijze man of vrouw te kunnen worden.