Verkopen voor Dummies

Tom Hopkins

overzicht

Met "Verkopen voor Dummies" geschreven door de wereldberoemde verkooptrainer Tom Hopkins, leert u de onmisbare verkoopvaardigheden waarmee verkoopsucces verzekerd is. Deze publicatie bevat de hulpmiddelen, technieken en strategieen die u nodig heeft om snel succesvol te leren verkopen.
 9789067899789 /  Pearson /  2003 /  343p. /  pb / 

Verkopen voor Dummies

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Heb je ooit je familie overgehaald om vakantie te vieren op de plek waar jij naartoe wilde? Heb je ooit je baas weten te overtuigen je een promotie of een salarisverhoging te geven?

Heb je wel eens je vrienden mee weten te tronen naar een fantastisch nieuw restaurant of onderhandeld met een leraar en een hoger cijfer gekregen? Zoja, dan is de kunst van het verkopen jou niet vreemd.

Elke dag maak je situaties mee, waarin het essentieel is om effectief te communiceren, medewerking van anderen te krijgen en goed te luisteren.

Met 'Verkopen voor Dummies' geschreven door de wereldberoemde verkooptrainer Tom Hopkins, leer je inmisbare 'verkoopvaardigheden' waarmee je succes is verzekerd.

Dit boek bevat de hulpmiddelen, technieken en strategieën die je nodig hebt om snel succesvol te leren verkopen, in een leuke en leesbare stijl!