Webcontent in 5 stappen : Schrijven 2.0

Ard Agteresch

overzicht

Alle webonderzoeken zijn het er over eens: websurfers en beeldschermlezers hebben extreem weinig geduld. Eigenlijk slaan ze tekst het liefst gewoon over. En wat doe je dan als websitebezitter en niet-professionele webredacteur? Hoe houd je de aandacht van je bezoekers vast?
 9789058714916 /  2008 /  Waaier / 

Webcontent in 5 stappen : Schrijven 2.0

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Alle webonderzoeken zijn het er over eens: websurfers en beeldschermlezers hebben extreem weinig geduld. Eigenlijk slaan ze tekst het liefst gewoon over. En wat doe je dan als websitebezitter en niet-professionele webredacteur? Hoe houd je de aandacht van je bezoekers vast? Hoe informeer je ze kort en duidelijk over je producten? Kortom: hoe zorgt u dat ze weten wat ze moeten weten?

Het antwoord op al deze vragen staat in deze waaier: 'Webcontent in 5 stappen'. In vijf stappen komt u tot een effectieve websitetekst. De handige trucs, overzichtjes en checklisten helpen u daarbij. Kort, krachtig en snel; precies zoals het ook een goede website betaamt.

Deze waaier is handig om naast uw pc te leggen omdat deze alle basisregels bevat om ook maar iets voor het internet te schrijven. De waaier is door Ard Agteresch, een zeer ervaren webredacteur, geschreven.