Websites bouwen met WordPress : samenwerken met de klant

Vincent Moll - Armand Lejeune

overzicht

Het boek 'Websites bouwen met WordPress' is bedoeld als lesmateriaal voor MBO ICT. Het basisidee van dit educatieve boek is: dankzij WordPress staat niet langer de techniek van het maken van een website centraal. De aandacht kan zich concentreren op de wens van de klant. Hoe wil de klant zich presenteren? Hoe kunnen wij als ICT-ers hieraan tegemoet komen? Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten

 97890575238090 /  Brinkman /  2018 /  3de editie /  240p. /  pb / 

Websites bouwen met WordPress : samenwerken met de klant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het boek 'Websites bouwen met WordPress' is bedoeld als lesmateriaal voor MBO ICT. Het basisidee van dit educatieve boek is: dankzij WordPress staat niet langer de techniek van het maken van een website centraal. De aandacht kan zich concentreren op de wens van de klant. Hoe wil de klant zich presenteren? Hoe kunnen wij als ICT-ers hieraan tegemoet komen?

In het boek wordt, naast dat de cursist leert een website te bouwen in de WordPress-omgeving, vooral ook aandacht besteed aan hoe je als ontwikkelteam communiceert. Deze softskills worden vaak onderbelicht. Wanneer we succesvol een website hebben gerealiseerd, waarom maken we dan niet ook de stap naar een webshop?

De versie van WordPress die we in het boek gebruiken is 4.6.1. Met een boekpublicatie houden we de versiesnelheid van de WordPress distributie niet bij. Vandaar dat op de website van Brinkman Uitgeverij het zip-bestand komt te staan van deze versie 4.6.1.

Bij de derde druk Er bestaat sinds kort de mogelijkheid om de website vanaf een usb-stick op te zetten en te onderhouden, de zogenaamde Instant WordPress-versie. Ook deze versie wordt nu in de derde druk van dit boek behandeld.