Werken nieuwe stijl

Bas van de Haterd

overzicht

De werkmodellen die vandaag de dag gebruikt worden stammen nog uit het industriƫle tijdperk, waar gewerkte tijd het belangrijkste meetinstrument was voor de geleverde arbeid, en gezamenlijke aanwezigheid onmisbaar werd geacht voor een optimaal productieproces. 'Werken met nieuwe stijl' is het anders organiseren van werk, zodanig dat het beter aansluit bij de informatie- en creativiteitgedreven beroepen.
 9789022996980 /  Bruna /  2011 /  2de editie /  192p. /  hc / 

Werken nieuwe stijl

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

De werkmodellen die vandaag de dag gebruikt worden stammen nog uit het industriële tijdperk, waar gewerkte tijd het belangrijkste meetinstrument was voor de geleverde arbeid, en gezamenlijke aanwezigheid onmisbaar werd geacht voor een optimaal productieproces.

'Werken met nieuwe stijl' is het anders organiseren van werk, zodanig dat het beter aansluit bij de informatie- en creativiteitgedreven beroepen.

Gebaseerd op vele interviews met experts uit zowel het bedrijfsleven als de overheid van Nederland en België - Vol met voorbeelden en praktische tips

Dit boek is bedoeld voor HR-managers, algemeen managers, ondernemers en directeuren die hun organisatie anders willen inrichten. Kortom: iedereen die bezig is met personeel en het optimaler benutten van arbeidspotentieel.