Wie is Stephen Covey?

Stephen Covey

overzicht

Dit boekje geeft een introductie op het gedachtegoed van Covey en de man achter de ideeën. Je vind er een selectie uit zijn werk, een interview en enkele artikelen. Het nodigt niet alleen uit om verder te lezen, maar spoort ook aan de theorie in de praktijk te brengen.
 9789047000297 /  Business Contact /  2007 /  2de editie /  78p. /  pb / 

Wie is Stephen Covey?

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Sommige mensen, met name in het bedrijfsleven, kennen Stephen Covey al lang. Hij is de auteur van het boek 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' - dat ten onrechte de indruk wekt dat de boodschap en ideeën van Covey alleen interessant zijn voor hen die een bedrijf of medewerkers leiden.

‘Leiderschap' betekent echter:

de touwtjes van uw eigen leven in handen nemen;

uw focus en uw kracht richten op wat u belangrijk vindt,

uw energie en uw vermogens ten dienste stellen van de doelen die u belangrijk vindt.

Beklaagt u zich bijvoorbeeld regelmatig dat u zo weinig aan ‘leuke dingen' toekomt? Vindt u dat uw werk u te veel energie kost? Leggen uw ouders of uw vrienden te veel beslag op uw leven?

Stephen Covey laat u zien hoe u, praktisch maar tegelijk systematisch, die dingen die uw leven mooi, spannend en de moeite waard maken, weer prioriteit kunt geven. In dit boekje leest u wie Stephen Covey is en krijgt u een korte introductie op zijn ideeën. Het bevat naast deze artikelen een interview met Covey, een overzicht van de diensten van zijn bedrijf en een literatuurlijst.