Winst door innovatie : Hoe ondernemers kansen zien èn pakken

Jeroen de Jong - Wynand Bodewes - Saskia Harkema

overzicht

Wat hebben Richard Branson en Marcel Boekhoorn met elkaar gemeen? Beiden zijn als ondernemer groot geworden door te innoveren, door kansen te zien en te grijpen. Dat is iets wat elke zelfstandige aanspreekt: innovatie biedt kansen voor iedereen en is niet alleen weggelegd voor grote ondernemingen.

 9789052615547 /  Academic Service /  2007 /  1ste editie /  218p. /  hc / 

Winst door innovatie : Hoe ondernemers kansen zien èn pakken

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wat hebben Richard Branson en Marcel Boekhoorn met elkaar gemeen? Beiden zijn als ondernemer groot geworden door te innoveren, door kansen te zien en te grijpen.

Dat is iets wat elke zelfstandige aanspreekt: innovatie biedt kansen voor iedereen en is niet alleen weggelegd voor grote ondernemingen. Door te innoveren weten ook veel kleine ondernemers hun bedrijf te laten groeien, of scheppen ze gewoon meer plezier in hun werk.

En dat kan heel goed zonder 'technologieplatforms' en 'strategische innovatieplanning' waarop grote, internationale bedrijven zich lijken te richten. Maar hoe innoveren ondernemers in kleine bedrijven en hoe kunnen zij zich beter op innovatie instellen? '

Winst door innovatie' laat zien hoe ondernemers zich kunnen verbeteren, welke rol medewerkers spelen en welke verschillen van belang zijn tussen de diverse sectoren van het bedrijfsleven.

'Winst door innovatie' maakt innovatie tot een hanteerbaar begrip voor iedereen die met kleine bedrijven te maken heeft en daarmee is het boek uniek in het Nederlandse taalgebied. Het boek is geschikt voor ondernemers, adviseurs en iedereen die in de praktijk te maken heeft of kan krijgen met innovatie in kleine bedrijven.

Inhoudsopgave

1. Inleiding

2. Innovatie in kleine bedrijven

3. Ideevorming

4. Besluitvorming

5. Realisatie

6. Bijdragen van medewerkers

7. Innovatie in sectoren

Eindnoten Trefwoordenregister

Geraadpleegde literatuur

Over de auteurs