Diep zaken doen

Erik de Vlieger

overzicht

Een echte ondernemer ruikt geld. Het is een gave, net als andere mensen mooie muziek kunnen maken of heel hard kunnen schaatsen. Diep zakendoen gaat over dat talent en wat het met een mens doet. Het is het ultieme ‘had ik het maar geweten’-boek, dat iedere jonge ondernemer zou moeten lezen. Verschijnt november 2016
 9789021404011 /  Querido /  2016 /  1ste editie /  224p. /  pb / 

Diep zaken doen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een echte ondernemer ruikt geld. Het is een gave, net als andere mensen mooie muziek kunnen maken of heel hard kunnen schaatsen. Diep zakendoen gaat over dat talent en wat het met een mens doet. Het is het ultieme ‘had ik het maar geweten’-boek, dat iedere jonge ondernemer zou moeten lezen.

Schrijver en entrepreneur Erik de Vlieger gaat niemand leren hoe hij zaken moet doen – dat kan niemand je leren – hij legt uit waarom een ondernemer doet wat hij doet. Welke invloed heeft geld op je leven? Welke rol speelt seks bij zakendoen? Ga je over lijken voor een deal? Wanneer is het genoeg?

Dit is een zakenboek zoals het nog nooit eerder is geschreven, eerlijk, direct en zonder tips om ‘gegarandeerd een miljoen te verdienen’.

Over gelijk willen krijgen en slapeloze nachten, risico’s en hufters, beste stuurlui aan wal en het ongelijk van Joris Luyendijk. Het ultieme boek over zakendoen.