Mijn bedrijf : Goed verzekerd?

Bert Depaep - Geert Dehouck

overzicht

Alles over uw aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering,... en over verzekeringen voor risico's waaraan u nog niet dacht.
Concrete oplossingen op herkenbare vragen worden aangereikt:
 9789020996685 /  LannooCampus /  2018 /  7de editie /  302p. /  pb / 

Mijn bedrijf : Goed verzekerd?

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Alles over uw aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering,... en over verzekeringen voor risico's waaraan u nog niet dacht. Concrete oplossingen op herkenbare vragen worden aangereikt: Wat moet ik al dan niet verzekeren?

Kies ik voor de juiste polissen? Betaal ik niet te veel? Technische adviezen overzichtelijk weergegeven in een begrijpbare taal aangevuld met veel praktijkvoorbeelden.

 - Bescherm uw bedrijf optimaal tegen alle risico's

- Praktische adviezen van twee experts loodsen u doorheen het labyrint van verzekeringen.

Over de auteurs :

Bert De Paep is verzekeringsmakelaar. Hij geeft verzekeringsadvies aan particulieren en bedrijven. Hiervoor vertrekt hij van de noden en de situatie van elke persoon om zo samen met hem of haar de meest passende verzekeringsoplossing te kiezen.

Geert Dehouck is commercieel directeur bij de onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar D.A.S. Hij wordt beschouwd als een BVV, een Bekende Vlaming in Verzekeringen. Tijdens zijn opleidingen en lezingen inspireerde hij 35.000 cursisten door op een enthousiaste manier zijn kennis en ervaringen te delen.