Onderneemster zoekt sterk merk : Branding en communicatie waarmee je het verschil maakt

Katlijn Voordeckers - Sara Reymen

overzicht

Onderneemster zoekt sterk merk laat je als vrouwelijke ondernemer groeien in elke fase van je ondernemerschap. Dit is een boek voor enthousiaste starters, maar ook voor gevestigde onderneemsters die zich willen heroriƫnteren of hun business willen verdiepen. Het is bruikbaar voor elk type onderneming: van lokale eenmanszaak, detailhandel en vrije beroeper tot kmo of mkb.
 9789401418874 /  LannooCampus /  2014 /  1ste  editie /  256p. /  pb / 

Onderneemster zoekt sterk merk : Branding en communicatie waarmee je het verschil maakt

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Hoe word je gekend waarvoor je écht gekend wil zijn? Wat bied je aan en voor wie werk je (niet)? Welke valkuilen moet je vermijden? Onderneemster zkt sterk merk laat je als vrouwelijke ondernemer groeien in elke fase van je ondernemerschap.

Dit is een boek voor enthousiaste starters, maar ook voor gevestigde onderneemsters die zich willen heroriënteren of hun business willen verdiepen. Het is bruikbaar voor elk type onderneming: van lokale eenmanszaak, detailhandel en vrije beroeper tot kmo of mkb.

In negen stappen ontdek je hoe je uitgroeit tot een sterk merk door te ondernemen met een duidelijke focus, krachtige communicatie, doordachte strategie en vooral ook veel plezier. Vrouwelijke ondernemers met een sterk merk illustreren elke stap en geven concrete voorbeelden van hun aanpak en strategie.

Enkele mannelijke ondernemers werpen een kritische blik op het thema van het boek: wat kunnen zij leren van de aanpak van hun vrouwelijke collega's ... en is er echt wel een verschil?

Over de auteurs :

Katlijn Voordeckers is zaakvoerder van OpmerKelijk. Zij begeleidt vrouwelijke ondernemers in hun marketing, communicatie en strategie, en geeft netwerkopleidingen.

Sara Reymen is zaakvoerder van Tekstueel, een copywritingbureau met een schrijversteam dat commerciële en zakelijke teksten schrijft voor zelfstandige ondernemers, kmo's en organisaties.