Ondernemen met Lef : Inspiratiebron voor ondernemende managers

Arko van Brakel

overzicht

Ondernemen met LEF gaat niet alleen maar over werk. Dat is Arko te beperkt. Ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Het is een manier van leven. “Work hard, play hard, rest hard”. Ondernemend ben je ook op vakantie, in de manier waarop je lesgeeft, je gasten ontvangt in je restaurant, de keuzes die je maakt in je loopbaan, en de manier waarop je het Nederlands hockeyteam coacht.

 9789058715999 /  Thema /  2012 /  1ste editie /  128p. /  hc / 

Ondernemen met Lef : Inspiratiebron voor ondernemende managers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wie ‘ondernemen’ zegt, zegt ‘Arko van Brakel’. Wie ‘lef’ zegt eigenlijk ook. Want lef is deze serial entrepreneur niet te ontzeggen. Als 25-jarige richtte hij Euronet op, het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doosje deed en via computerwinkels verkocht. Er volgden nog diverse andere bedrijven en twee boeken.

In 2012 startte hij met o.a. Henk Jan Smits de Business X Factor, een strategische bootcamp voor organisaties. En hij wordt directeur van De Baak. Arko is dus bij uitstek de man om hoofdredacteur te worden van het boek Ondernemen met LEF.

Hij weet als geen ander wat ondernemers triggert. Wat hen bezig houdt, waar ze over willen lezen, wie ze interessant vinden, wat ze willen ervaren. Ondernemen met LEF gaat niet alleen maar over werk. Dat is Arko te beperkt. Ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Het is een manier van leven.

“Work hard, play hard, rest hard”. Ondernemend ben je ook op vakantie, in de manier waarop je lesgeeft, je gasten ontvangt in je restaurant, de keuzes die je maakt in je loopbaan, en de manier waarop je het Nederlands hockeyteam coacht.

Over de auteur :

Arko van Brakel is sinds 2002 directeur van de Baak, instituut voor leiderschap, ondernemerschap en professionals