managementbib.com

Managementbib.com

Managementbib.com is een onafhankelijke Belgische online-boekhandel voor managementliteratuur met focus op HRM en HRD (Training, Coaching …..)

Het is onze bedoeling een zo volledig mogelijk beeld te geven van de beschikbare en relevante literatuur in het brede vakgebied van Management – Training – Opleiding – Innovatie ….

Wij selecteren hiervoor uit het aanbod van in principe alle Nederlandstalige uitgevers, aangevuld met een uitgebreide selectie uit de catalogi  van de belangrijkste Engelstalige en Franstalige uitgevers.

Ook publicaties buiten het normale commerciële circuit en uitgaven in eigen beheer komen aan bod.  

De site wordt voortdurend uitgebreid en graag wordt rekening gehouden met uw suggesties.

Uw boekbestellingen worden snel en efficiënt geleverd. Ook publicaties niet aanwezig op de site kunnen in principe vlot bezorgd worden.

Voor bestellingen van aantallen (van dezelfde titel) geven wij interessante kwantumkortingen die makkelijk kunnen oplopen tot 20% en meer afhankelijk van de gewenste titel. Voor meer info stuurt u ons een mailtje :  ludo.van.gompel@skynet.be


Managementbib.com is ook regelmatig fysiek aanwezig met een selecte boekenstand op events en congressen in het brede HRM-domein. Contactpersoon hiervoor ludo.van.gompel@skynet.be