Managementbib.com

Managementbib.com is een onafhankelijke Belgische online-boekhandel voor managementliteratuur met focus op HRM en HRD (Training, Coaching …..)

Wij selecteren hiervoor uit het aanbod van in principe alle Nederlandstalige uitgevers, aangevuld met een uitgebreide selectie uit de catalogi  van de belangrijkste Engelstalige en Franstalige uitgevers. Ook publicaties buiten het normale commerciële circuit komen aan bod

De site wordt voortdurend uitgebreid en graag wordt rekening gehouden met uw suggesties.

Uw boekbestellingen worden snel en efficiënt geleverd. Ook publicaties niet aanwezig op de site kunnen in principe vlot bezorgd worden.

Managementbib.com is ook regelmatig fysiek aanwezig met een selecte boekenstand op events en congressen in het brede HRM-domein. Contactpersoon hiervoor ludo.van.gompel@skynet.be

 

 

Nieuwe titels voor June 2020

 • Leidinggeven als het moeilijk is : Het potentieel in conflicten

  Leidinggeven als het moeilijk is : Het potentieel in conflicten

  € 29,95

  Wat doe je als je geconfronteerd wordt met sluimerende spanning of openlijke conflicten op de werkvloer? Dit boek richt zich tot leidinggevenden die willen begrijpen wat er gebeurt wanneer samenwerkingsrelatiesgespannen zijn en conflicten de sfeer verzuren.

  Meer info
 • Waar laat ik mijn handen? Praktische antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren

  Waar laat ik mijn handen? Praktische antwoorden op de 25 meest gestelde vragen over presenteren

  € 17,95

  Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatie-trainingen. Vragen als: ''Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?', ''Ben ik nog wel authentiek als ik oefen?', ''Hoe kan ik zorgen voor meer interactie met mijn publiek?' en natuurlijk ''Waar laat ik mijn handen?'. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker én het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren.

  Meer info
 • Stop Burn-Out en kies voor je talent

  Stop Burn-Out en kies voor je talent

  € 27,50

  Dit boek daagt je uit om te kiezen voor je talent en je toekomst. Stop burn-out. En kies voor je talent leert je begrijpen wat energieverlies en een burn-out zijn, hoe je de gevarenzone kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen.

  Meer info
 • Authentieke intelligentie : Waarom mensen altijd winnen van computers

  Authentieke intelligentie : Waarom mensen altijd winnen van computers

  € 19,95

  In 'Authentieke intelligentie' durft Elke Geraerts luidop het quasi-existentiële thema aan te kaarten dat ons allen wakker houdt. Terwijl robotontwikkelaars flirten met de grens van het onmogelijke, buigt Geraerts zich gefascineerd over de vraag waarin de uniciteit van de mens dan wél schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale tegenhangers?

  Meer info
 • De wereld is rond : Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij

  De wereld is rond : Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij

  € 29,95

  <p>Al meer dan twintig jaar veranderen sectoren onder impuls van digitale disruptie. Banken, retailers, de media, taxibedrijven en zovele andere organisaties ervaren vandaag de kracht van digitalisering en de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Alle sectoren bevinden zich in hun eigen storm waarbij digitale krachten hen dwingen om een nieuwe positie in te nemen. Maar wat als dat slechts het begin is? Wat als het onvoldoende blijkt om alleen vanuit de eigen industrie op zoek te gaan naar een toekomstgericht transformatieplan? <span style="text-decoration: underline;"><strong>Verkozen tot Managementboek van het jaar 2020</strong></span></p>

  Meer info