Managementbib.com

Managementbib.com is een onafhankelijke Belgische online-boekhandel voor managementliteratuur met focus op HRM en HRD (Training, Coaching …..)

Wij selecteren hiervoor uit het aanbod van in principe alle Nederlandstalige uitgevers, aangevuld met een uitgebreide selectie uit de catalogi  van de belangrijkste Engelstalige en Franstalige uitgevers. Ook publicaties buiten het normale commerciële circuit komen aan bod

De site wordt voortdurend uitgebreid en graag wordt rekening gehouden met uw suggesties.

Uw boekbestellingen worden snel en efficiënt geleverd. Ook publicaties niet aanwezig op de site kunnen in principe vlot bezorgd worden.

Managementbib.com is ook regelmatig fysiek aanwezig met een selecte boekenstand op events en congressen in het brede HRM-domein. Contactpersoon hiervoor ludo.van.gompel@skynet.be

 

 

Nieuwe titels voor May 2020

 • Stop Burn-Out en kies voor je talent

  Stop Burn-Out en kies voor je talent

  € 27,50

  Dit boek daagt je uit om te kiezen voor je talent en je toekomst. Stop burn-out. En kies voor je talent leert je begrijpen wat energieverlies en een burn-out zijn, hoe je de gevarenzone kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen.

  Meer info
 • Authentieke intelligentie : Waarom mensen altijd winnen van computers

  Authentieke intelligentie : Waarom mensen altijd winnen van computers

  € 19,95

  In 'Authentieke intelligentie' durft Elke Geraerts luidop het quasi-existentiële thema aan te kaarten dat ons allen wakker houdt. Terwijl robotontwikkelaars flirten met de grens van het onmogelijke, buigt Geraerts zich gefascineerd over de vraag waarin de uniciteit van de mens dan wél schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale tegenhangers?

  Meer info
 • De wereld is rond : Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij

  De wereld is rond : Een optimistisch masterplan voor de transformatie van business en maatschappij

  € 29,95

  <p>Al meer dan twintig jaar veranderen sectoren onder impuls van digitale disruptie. Banken, retailers, de media, taxibedrijven en zovele andere organisaties ervaren vandaag de kracht van digitalisering en de uitdagingen die ermee gepaard gaan. Alle sectoren bevinden zich in hun eigen storm waarbij digitale krachten hen dwingen om een nieuwe positie in te nemen. Maar wat als dat slechts het begin is? Wat als het onvoldoende blijkt om alleen vanuit de eigen industrie op zoek te gaan naar een toekomstgericht transformatieplan? <span style="text-decoration: underline;"><strong>Verkozen tot Managementboek van het jaar 2020</strong></span></p>

  Meer info
 • Rust voor je brein : Train je offline brein en versterk je veerkracht, creativiteit en empathie

  Rust voor je brein : Train je offline brein en versterk je veerkracht, creativiteit en empathie

  € 19,95

  Ons brein staat bijna altijd aan. Die voortdurende overprikkeling is niet alleen dodelijk voor onze creativiteit, maar kan op langere termijn ook burn-out veroorzaken. Maar hoe kunnen we ons brein concreet tot rust brengen? Want ook als we tv-kijken of slapen is ons brein aan het werk. Stressexpert Luc Swinnen dook voor dit boek in de meest recente neurowetenschappelijke studies. Die tonen overduidelijk aan dat we ons brein af en toe in default modus moeten zetten als we de ratrace van elke dag willen overleven.

  Meer info
 • Visiueel samenwerken : een krachtige toolkit om meetings, projecten & processen te verbeteren

  Visiueel samenwerken : een krachtige toolkit om meetings, projecten & processen te verbeteren

  € 39,50

  Visueel samenwerken maakt teams slimmer en effectiever Visueel Samenwerken legt uit hoe elk team een visuele “taal” kan creëren om de communicatie en samenwerking rond de belangrijkste doelen van het team te verbeteren. Dit boek laat met eenvoudige technieken en voorbeelden zien hoe je de teamdialoog, betrokkenheid en eigenaarschap kunt versnellen. Visueel Samenwerken werkt heel krachtig in allerlei uiteenlopende settings, waaronder meetings, strategiesessies, projectplanning, innovatie en businessplanning.

  Meer info