Managementbib.com

Managementbib.com is een onafhankelijke Belgische online-boekhandel voor managementliteratuur met focus op HRM en HRD (Training, Coaching …..)

Wij selecteren hiervoor uit het aanbod van in principe alle Nederlandstalige uitgevers, aangevuld met een uitgebreide selectie uit de catalogi  van de belangrijkste Engelstalige en Franstalige uitgevers. Ook publicaties buiten het normale commerciële circuit komen aan bod

De site wordt voortdurend uitgebreid en graag wordt rekening gehouden met uw suggesties.

Uw boekbestellingen worden snel en efficiënt geleverd. Ook publicaties niet aanwezig op de site kunnen in principe vlot bezorgd worden.

Managementbib.com is ook regelmatig fysiek aanwezig met een selecte boekenstand op events en congressen in het brede HRM-domein. Contactpersoon hiervoor ludo.van.gompel@skynet.be

 

 

Nieuwe titels voor January 2020

 • Customer Innovation : Waarom de klant centraal staat in bedrijfsinnovatie

  Customer Innovation : Waarom de klant centraal staat in bedrijfsinnovatie

  € 34,95

  Veel organisaties benaderen klantgerichte marketing en innovatie van hun bedrijfsstrategie als afzonderlijke zaken. Zo missen ze mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Customer innovation zet dit paradigma op zijn kop door de klant als beginpunt te nemen, te innoveren rond zijn of haar noden en er vervolgens een klantgerichte bedrijfsstrategie rond te bouwen.

  Meer info
 • Verbindende Besluitvorming werkt

  Verbindende Besluitvorming werkt

  € 35,90

  In klassieke organisatiestructuren stuit de manier van besluitvorming steeds vaker op beperkingen. Bedrijven kiezen er dan ook voor om hun DNA te verrijken met zowel collectieve intelligentie als met emotionele intelligentie. Het spreiden van een deel van de verantwoordelijkheid en de beslissingsbevoegdheid over de organisatie leidt tot meer engagement. Het "samen-denken-en-creëren" werkt als een hefboom op kwaliteit, efficiëntie en snelheid.

  Meer info
 • Paradoxaal Coachen : Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams

  Paradoxaal Coachen : Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams

  € 23,95

  'Paradoxaal coachen' is een unieke methodiek die coaches en procesbegeleiders in staat stelt om individuen en teams te leren ‘spelen’ met tegenstellingen. 'Paradoxaal coachen' biedt (team)coaches, therapeuten en leidinggevenden stevige denkkaders, maar is ook een echt doe-boek dat helpt de theorie om te zetten naar de praktijk. Het reikt een nieuwe bril aan om naar de complexe dynamiek in mensen en teams te kijken, zelfs naar vraagstukken die voorheen rechttoe-rechtaan leken te zijn.

  Meer info
 • Hoe overleef ik lastige mensen.

  Hoe overleef ik lastige mensen.

  € 16,99

  In Hoe overleef ik moeilijke mensen? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Grensoverschrijders, praatjesmakers, dominante mensen, negatievelingen, wraakzuchtigen, vermijders en energieverslinders: ze bedoelen het niet slecht.

  Meer info