Personaliseren van werk : Mythes en feiten

Anseel - Ducheyne - Vander Sijpe - Vossaert

overzicht

Dit boek is een uitnodiging voor elke bedrijfsleider en HR-verantwoordelijke om ‘werk’ veel persoonlijker in te vullen. De nieuwe wereld van werk gaat over i-deals, jobcrafting, tijds- en plaatsonafhankelijk werken, anders feedback geven en verlonen, anders leren en een ander soort loopbanen.
 9789463442244 /  Acco /  2017 /  1ste editie /  156p. /  pb / 

Personaliseren van werk : Mythes en feiten

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit boek is een uitnodiging voor elke bedrijfsleider en HR-verantwoordelijke om ‘werk’ veel persoonlijker in te vullen.

De nieuwe wereld van werk gaat over i-deals, jobcrafting, tijds- en plaatsonafhankelijk werken, anders feedback geven en verlonen, anders leren en een ander soort loopbanen. Zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk aan het werk houden lukt enkel als werknemers hun werk mogen personaliseren.

Organisaties die aantrekkelijk willen blijven, vernieuwen hun kijk op de invulling van werk. Ze ontwerpen de jobs niet voor, maar samen met hun medewerkers.

In Personaliseren van werk. Mythes en feiten brengen Frederik Anseel, David Ducheyne, Frank Vander Sijpe en Lien Vossaert nieuwe ideeën samen voor werk in de 21ste eeuw. De combinatie van wetenschappelijk onderzoek met grensverleggende praktijkcases is uniek.

Je leest hoe controle over de job plaats inruilt voor betrokkenheid, hoe je medewerkers inspireert om hun werk zelf te boetseren, hoe je ruimte geeft en engagement terugkrijgt. Je leert over wat mensen écht beweegt in hun werk en hoe slimme organisaties daar al op inspelen.

Dit boek vloeit voort uit de Securex-leerstoel Working in the 21st Century: Creating Business Results through Personalized Organisation aan de UGent (2013-2017). Het voedt een constructief debat over werk in de 21ste eeuw.